Home > Offerte

Glas offerte aanvragen

Via Glas Garant vraagt u gemakkelijk en snel offertes aan van goede glasbedrijven uit uw regio. U komt dus altijd in contact met een perfecte glaszetter of glashandel bij u in de buurt! Iedere glaszetter die bij ons landelijke netwerk is aangesloten beschikt over ervaring en gaat nauwkeurig te werk. Hierdoor kunnen we de kwaliteit van hun service garanderen. 

Ruim assortiment glassoorten

Iedere glaszetter kan verschillende soorten glas voor u plaatsen. Zo kunt u goed isolerend glas aanschaffen, zoals dubbel glas en HR ++ isolatieglas. Ook kunt u kiezen voor veilig glas, zoals veiligheidsglas of zelfs brandwerend glas. Voor de liefhebber van een klassieke uitstraling van de woning is er tenslotte glas in lood.

Offerte aanvragen

Bent u geïnteresseerd in de service van Glas Garant? Of wilt u weten wat de prijs is van het plaatsen van een bepaalde soort glas? Neem dan contact op met Glas Garant via 085 4320004 of vul hieronder uw gegevens in en de klus die u graag zou willen laten uitvoeren door een glaszetter. Wij versturen uw aanvraag door naar de verschillende bedrijven. Van iedere glashandel ontvangt u een offerte op maat, zodat u in alle rust de offertes kunt vergelijken op prijs en aanbod. Glas Garant houdt het makkelijk en overzichtelijk!

Ochtend
Middag
Avond