Home > Isolatieglas

Isolatieglas

Bij het isoleren van uw woning wordt zult u niet snel aan glas denken. Terwijl u veel warmte kunt verliezen via het glas van uw woning. Isolatieglas zorgt er onder andere voor dat er minder warmte verloren gaat en uw woning de warmte beter vast gaat houden. Als u besluit om te gaan investeren in het glas van uw woning dan zal dit niet alleen de waarde van uw woning verhogen, maar zult u al snel een hoop geld per jaar besparen.

Mogelijkheden op het gebied van isolatieglas

Als u kiest voor isolatieglas dan heeft u de mogelijkheid om te kiezen uit verschillende soorten. Zo is er standaard isolatieglas, dit is dubbel glas met een spouw. In de spouw tussen de twee ruiten zit droge lucht, dit zorgt ervoor dat het glas isolerend werkt. Het is ook een optie om te kiezen voor HR++. Hierbij is de spouw gevuld met een speciaal gas en is de ruit voorzien van een isolerende coating. Als u kiest voor HR++ dan heeft u nog betere isolatie als bij standaard isolatieglas.

Investeer in isolatieglas

Er zit een redelijk prijsverschil tussen standaard isolatie glas en HR++ isolatieglas. Maar niet alleen in de aanschafprijs merkt u verschil. HR++ is een echte investering en verdiend u al binnen twee jaar terug op uw energierekening. U zit er dus niet alleen lekker warm bij in de winter, maar u bespaart ook op uw energierekening. Wilt u weten wat uw investering precies gaat kosten? Vraag direct een offerte aan en onze specialisten nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Kiest u isolatieglas of HR++ glas?

Gewoon isolatieglas is iets goedkoper, maar de investering in HR++ glas zult u veel sneller terug verdienen. Ondanks dat u meer kwijt bent is het verschil veel beter merkbaar dan bij standaard isolatieglas. Bel via 085 4320004 of vraag direct een vrijblijvende offerte aan om meer informatie te ontvangen over de mogelijkheden in uw woning.