Home > Gelaagd glas

Gelaagd glas

Veiligheid is niet alleen belangrijk in uw woning, maar ook op uw werk. Als u in situaties terecht kunt komen waarbij uw ruit kan sneuvelen, dan kunt u het beste kiezen voor gelaagd glas. Gelaagd glas bestaat standaard uit twee ruiten met daartussen polyvinylbutral folie. Deze folie voorkomt dat uw ruit in duizenden stukjes als het kapot gaat.

Beveilig uw pand door middel van glas

Als u een ruimte wilt beveiligen tegen inbraken of geweld dan kan gelaagd glas de uitkomst zijn. Gelaagd glas is standaard verkrijgbaar met twee ruiten. Maar als u graag extra bescherming wilt voor uw personeel, kunt u ook gelaagd glas aanschaffen met meerdere ruiten. De bescherming is dan een stuk hoger. Deze soort glas wordt vooral gebruikt bij banken, postkantoren, maar ook bij ruimtes waar kassa’s staan of met geld gewerkt wordt. In dierentuinen of voor speciale dierenverblijven wordt er ook gebruik gemaakt van gelaagd glas.

Veilig gevoel dankzij gelaagd glas

Uw personeel voelt zich niet alleen veilig achter gelaagd glas, maar is ook veilig. Als er een voorwerp tegen het glas wordt gegooid blijven barsten vaak achterwege. Mocht er wel barsten ontstaan, dan zal het glas niet versplinteren. Naast de bescherming tegen geweld, beschermt u ook tegen hoge UV straling.

Een investering op maat

Als u wilt investeren in de veiligheid van uw personeel dan kunt u bij Glas Garant terecht. Wij vinden altijd een expert in gelaagd glas bij u in de buurt. Voor extra informatie over de mogelijkheden en natuurlijk de kosten vult u ons offerteformulier in. Zo weet u precies wat u kwijt bent aan investeringskosten. Uw personeel is zo veilig en u bent zelf tevreden over uw investering en de kosten ervan.